ΕΚΔΡΟΜΕΣ

01.02.2024-19.09.2024

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 8ΜΗΝΟΥ

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας, από την υπόσχεση για ηλιόλουστες μέρες σε τιρκουάζ παραλίες, σε χώρους πολιτισμού, σε ενδιαφέρουσες πεζοπορικές διαδρομές. Το μοίρασμα με φίλους μοναδικών στιγμών με κρασάκι, κουβεντούλα  και χαμόγελα κάνει τις διακοπές μας αξέχαστες.
Επειδή η  ζήτηση ειδικά για το καλοκαίρι του 2024 προβλέπεται υψηλή, φροντίσαμε να κάνουμε εγκαίρως τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των δωματίων και σας τις στέλνουμε για να προγραμματίσετε και εσείς τις διακοπές σας.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας απαντώντας στο αντίστοιχο σημείο της κάθε εκδρομής. Η δήλωση ενδιαφέροντος δεν σημαίνει κράτηση.
Το πρόγγραμμα της κάθε εκδρομής θα ανεβαίνει μέσα στο επόμενο διάστημα όπως επίσης και το κόστος και τότε θα μπορείτε να κάνετε κράτηση


23-30/6 Κρήτη & Κάσο
Φύση, ιστορία, βουτιές. Γνωστά και άγνωστα αξιοθέατα στον ανατολικότερο νομό της Κρήτης. Με έδρα την Σητεία θα επισκεφθούμε την Αρχαία Ίτανο, το μεσαιωνικό κάστρο Καζάρμα, το κάστρο-μοναστήρι της Μονής Τοπλού, το Βάι, το Φαράγγι του Ρίχτη, τον  Όρμο του Μόχλου το Καβούσι με την  αρχαιότερη  ελιά των 3500 χρόνων.
Και στην συνέχεια θα περάσουμε στην ηρωική Κάσο, στο πανέμορφο αυτό νησί των Δωδεκανήσων που διατηρεί την αυθεντικότητά του. Πανηγύρια, μουσική, εκλεκτή παραδοσιακή κουζίνα, παραλίες, αλλά και φαράγγια που κάνουν την εμπειρία αξέχαστη.
Δήλωση ενδιαφέροντος info@elliniko-panorama.gr

09-16/7 Αστυπάλαια
Το νησί της Αστυπάλαιας (δηλαδή "παλιά πόλη") αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά και των δύο. Τα πεντακάθαρα νερά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας θα μας εντυπωσιάσουν. Οι πλούσιες τοπικές παραδόσεις, τα αμέτρητα εξωκλήσια και η άγρια φυσική ομορφιά της μας προκαλούν να την εξερευνήσουμε.
Δήλωση ενδιαφέροντος info@elliniko-panorama.gr

22-27/8 Λήμνο &  Άγιο Ευστράτιο 
Η Λήμνος ένα όμορφο νησί με ιδιαίτερη γεωμορφολογία που οφείλεται στην έκρηξη αρχαίου ηφαιστείου, φημίζεται για τα υπέροχα τοπία της, τις χρυσαφένιες παραλίες, τους όμορφους παραδοσιακούς οικισμούς, τους βιότοπους, τις σπηλιές, τους εντυπωσιακούς βράχινους σχηματισμούς, αλλά και τους αμμόλοφους που θυμίζουν έρημο!
Δήλωση ενδιαφέροντος info@elliniko-panorama.gr


 
 

 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901