Όροι Συμμετοχής στις Εκδρομές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες φέρουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το βαθμό δυσκολίας και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχουν.
Κάθε συμμετέχων στις πεζοπορίες  - αναβάσεις του Ομίλου Έλληνες Περιηγητές  αποδέχεται ανεπιφύλακτα ότι φέρει όλη την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος που οφείλεται σε υπαιτιότητά του όπως άλλωστε προβλέπεται από την «Διακήρυξη του Τυρόλου της 8η Σεπτεμβρίου 2003» Παράρτημα 1 -  Άρθρο 1 Περί ατομικής ευθύνης.

Κατάσταση Υγείας

Γι α την ασφαλή συμμετοχή στις πεζοπορικές δραστηριότητες είναι απαραίτητο τα Μέλη του Ομίλου να γνωστοποιούν εκ των προτέρων την ύπαρξη κάποιου ιατρικού ιστορικού που θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει την υγεία του στη διάρκεια της διαδρομής (π.χ. αυξημένη πίεση, καρδιακά ή αναπνευστικά προβλήματα, ακροφοβία, αγγειακά ή ορθοπεδικά προβλήματα, καθώς και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επιφέρει κάποια βλάβη υγείας στον συμμετέχοντα). 
Πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα αντίξοων καιρικών συνθηκών και πρέπει να διαθέτει εξοπλισμό που θα τον προφυλάξει από τυχόν απρόοπτα καιρικά φαινόμενα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ –ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
  • Παπούτσια ορειβατικά
  • Ορειβατικό μπατόν
  • Κάλτσες (Καλύτερα μάλλινες ή βαμβακερές και 2ο ζευγάρι)
  • Αντιανεμική – Αδιάβροχη  μεμβράνη μπουφάν
  • Σακίδιο  (κατά προτίμηση ορειβατικό)
  • Επιθυμητή Ισοθερμική μπλούζα (+1 εφεδρική)
  • Καπέλο - Γυαλιά ηλίου - Αντηλιακό
  • Στοιχειώδες ατομικό φαρμακείο
  • Σφυρίχτρα
 
Επεξηγήσεις

Ο αρχηγός  κάθε αποστολής έχει την δυνατότητα να αποκλείσει συμμετέχοντες που δεν έχουν μαζί τους τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση ατομικό εξοπλισμό, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της πεζοπορίας – ορειβασίας  ή και για οποιοδήποτε άλλο λόγο που θα έθετε σε κίνδυνο την προσωπική τους ασφάλεια όσο και των υπολοίπων μελών της αποστολής
 
Τα μέλη του Ομίλου θα πρέπει να είναι έτοιμα να συμβιβαστούν, ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες όλης της ομάδας. Επίσης και σε καταστάσεις ψυχικής έντασης θα πρέπει να φερόμαστε στους άλλους όπως ακριβώς θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται. (Ομαδικό Πνεύμα)

Προωθητικό υλικό

Κατά την διάρκεια της εκδρομής γίνεται φωτογράφιση. Δεν έχω αντίρρηση αν σε κάποιες φωτογραφίες, που θα δημοσιευτούν από εκδρομές των "Ελλήνων Περιηγητών", συμπεριλαμβάνονται μέλη της οικογένειας μου και εγώ.

Τήρηση αρχείου Προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε δηλαδή το Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Ταχ. Κώδικας, Νομός, Πόλη, Περιοχή, Χώρα, Σταθερό Τηλέφωνο και την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email address), ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. 

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν: 
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς, όπως η αγορά προϊόντων (π.χ. περιοδικών, συνδρομών κ.ά.) και  υπηρεσιών (πχ. εκδρομών) και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό.
(β) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ. της εταιρείας μας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, (unsubscibe) ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901