Αξιοποιώντας την πολύχρονη και πλούσια εμπειρία μας δημιουργήσαμε το Ταξιδιωτικό μας Γραφείο.

Με τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εκδρομές για τους λάτρεις της ελληνικής φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού.

Τα προγράμματα των εκδρομών μας, μονοήμερα & πολυήμερα, στοχεύουν:
  • στη βιωματική προσέγγιση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από πεζοπορίες, ποδηλασία, rafting, καθώς και άλλες δραστηριότητες στη φύση όπως συλλογή βοτάνων και μανιταριών, ψάρεμα, υπαίθρια διαβίωση, αστροπαρατήρηση.
  • στη γνώση της ιστορίας και του πολιτισμού κάθε τόπου μέσα από επισκέψεις και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία.
  • στη δημιουργία δυνατών δεσμών και σχέσεων ανάμεσα σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα που απολαμβάνουν το ταξίδι.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε όπως και να υλοποιήσουμε εκδρομές για:
  • τα μέλη ενός συλλόγου
  • το προσωπικό μιας εταιρείας
  • τους μαθητές μια τάξης ενός σχολείου/φροντιστηρίου
Στείλτε μας τις ιδέες και τις προτιμήσεις σας στο [email protected]elliniko-panorama.gr και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.
 
Οι εμπειρίες, όμως, αποκτούν άλλη αξία όταν τις μοιράζεσαι.
Η πεποίθηση αυτή μας οδήγησε στη δημιουργία του ομίλου “Έλληνες Περιηγητές”, μιας κοινότητας ανθρώπων με δίψα για εξερεύνηση και αυθεντικά βιώματα.  Ως μέλη του ομίλου λαμβάνετε πρώτοι τα προγράμματα των εκδρομών μας και όλες τις ενημερώσεις μας.
Γίνετε μέλος (εγγραφή δωρεάν)

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

14/04/2023

Πάσχα στη Χίο

Το ταξίδι στην Χίο είναι εμπειρία! Πολυμορφική και απρόβλεπτη. Σύμφωνα με τη μυθολογία πήρε το όνομά της από το Χίο, γιο του Ποσειδώνα ή του Ωκεανού. Στην αρχαιότητα ονομαζόταν και Οφιούσα, Αιθάλη, Μάκρις και Πιτυούσα. Με θαυμάσιες και πολυάριθμες παραλίες, με απέραντες εκτάσεις από μαστιχόδεντρα, με πυκνά πευκοδάση και τρεχούμενα νερά,  με γενουάτικα και μεσαιωνικά χωριά, με πετρόχτιστα παλιά αρχοντικά, και Βυζαντινές εκκλησίες . 

ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901