ΕΚΔΡΟΜΕΣ

01/07/2019

Μικρές Κυκλάδες : Σχοινούσα, Ηρακλειά, Άνω και Κάτω Κουφονήσι

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 
 
Στις μαγευτικές Μικρές Κυκλάδες  θα επιστρέψουμε και το φετινό καλοκαίρι. Με έδρα την Σχοινούσα και καθημερινές κρουαζιέρες θα επισκεφτούμε την Ηρακλειά, το Άνω και Κάτω Κουφονήσι, και τις μαγευτικές τυρκουάζ θάλασσες των μικρών ακατοίκητων νησιών ενδιάμεσα. Μια πρόταση διακοπών που θ’ αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 10:30’ το βράδυ, ξεκινάμε με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη για Πειραιά. Στις 6 το πρωί της Τρίτης  επιβιβαζόμαστε στο F/B και το μεσημέρι φθάνουμε στην Σχοινούσα. Νωρίς το απόγευμα αρχίζουν ήδη οι διακοπές μας, με το πρώτο μας μπάνιο σε υπέροχη κοντινή αμμουδιά από το ξενοδοχείο μας. Σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι θα έχουμε και την πρώτη μας γνωριμία με την εξαιρετική κουζίνα του νησιού (φρέσκο ψάρι, ντόπιο κατσικάκι και εκπληκτική ντόπια φάβα).
Από το επόμενο πρωί αρχίζουν οι εξερευνήσεις μας με το ταχύπλοο σκάφος "ΑΙΟΛΙΑ", που θα μας μεταφέρει σε μερικές από τις μοναδικές παραλίες των γειτονικών Μικρών Κυκλάδων (Ηρακλειά, Φιδούσα, Κάτω και Άνω Κουφονήσι, Κέρος). Σχοινουσιώτης ο καπετάνιος μας και με πολύχρονη εμπειρία θα μας ξεναγεί σε κάθε αξιόλογο θαλασσινό τοπίο και θα επιλέγει τα καλύτερα, τα πιο διάφανα και πιο εξωτικά νερά για τις βουτιές μας.
Στον ελεύθερο χρόνο, που θα απομένει μετά τις παραθαλάσσιες περιηγήσεις μας, θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε, μέσα από μονοπάτια, τα χερσαία τμήμα των νησιών.
Δεν θα παραλείπουμε -καθημερινά- να γευόμαστε την ντόπια κουζίνα στα γραφικά ταβερνάκια των νησιών.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 20:20 επιβιβαζόμαστε στο F/B από Σχοινούσα για Πειραιά και φτάνουμε στις 05:00. Εκεί μας περιμένει το λεωφορείο για να μας μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη.
Επιγραμματικά θα λέγαμε, ότι θα είναι ένα  7ήμερο  χαλάρωσης και δράσης, σε μια από τις συναρπαστικότερες νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Κόστος Συμμετοχής

Κόστος κατ’ άτομο : 372 €  (αναλυτικά 300€ + ΦΠΑ 72€)

Στην  τιμή περιλαμβάνονται:
  • Τα μεταφορικά  από Θεσσαλονίκη-Πειραιά-Θεσσαλονίκη με λεωφορείο. 
  • Τα ακτοπλοϊκά από Πειραιά-Σχοινούσα-Πειραιά με αριθμημένη θέση  αεροπορικού τύπου για την μετάβασή μας στην Σχοινούσα και κρεβάτι σε 4κλινη καμπίνα για την επιστροφή μας στον Πειραιά. (Υπάρχει η δυνατότητα και για δίκλινη καμπίνα με εξτρά χρέωση αρκεί βέβαια να ζητηθεί εγκαίρως).
  • Όλες οι θαλάσσιες μεταφορές με το σκάφος ΑΙΟΛΙΑ στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων.
  • Η οργάνωση και εκτέλεση της εκδρομής.
Το κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο που δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω τιμή είναι:
  • Μονόκλινο:  175€  (διαθέσιμα 2) 200€ (διαθέσιμα 1), 250€ (διαθέσιμα 5)
  • Δίκλινο:        125€  (διαθέσιμα 5), 138€ (διαθέσιμα 7)  τιμή κατ' άτομο
  • Τρίκλινο:      108€  (διαθέσιμα 2)  τιμή κατ' άτομο
Αφορά 5 διανυκτερεύσεις στην Σχοινούσα  στο ξενοδοχείο ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ με πρωινό.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα (εκτός από ένα που θα γίνει πάνω στο σκάφος σε μια ημερήσια εκδρομή μας).

Επειδή η συγκεκριμένη εκδρομή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες θα θέλαμε η δήλωση συμμετοχής να είναι ονομαστική και να συνοδεύεται απαραίτητα από προκαταβολή 120€.
Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί σε 2 δόσεις. Η μία μέχρι τις 29/3/ 2019 και η επόμενη  μέχρι τις 05/06/2019 (θα σας αποσταλεί αναλυτικό e-mail για τα ποσά και τις ημερομηνίες καταθέσεων).
Το κόστος διαμονής πρέπει να καταβληθεί εξ’ ολοκλήρου μέχρι τις 15/04/2019, σε τραπεζικό λογαριασμό του καταλύματος τον οποίο θα σας δώσουμε.

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

_______________

Περισσότερες πληροφορίες για την Σχοινούσα διαβάστε στο άρθρο του περιοδικού μας [εδώ] το οποίο είναι διαθέσιμο χωρίς χρέωση, αποκλειστικά για εσάς και μέχρι το πέρας της εκδρομής.
Το άρθρο είναι δημοσιευμένο στο Ελληνικό Πανόραμα, τεύχος 111, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε στην ειδική τιμή των 2€ (αντί 3€), είτε από τα γραφεία μας, είτε και κατά την διάρκεια της εκδρομής μας.
_______________
 
Τρόποι πληρωμής:
 
α) Μετρητά στο γραφείο του Ομίλου: Θ. Σοφούλη 25, Τηλ. 2310 331315 (Καθημερινά 8:30 - 15:00, για άλλη ώρα κλείστε τηλεφωνικά ραντεβού στο 2310331315 ώρες γραφείου.)
 
β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο θα σας δώσουμε τηλεφωνικά.


Σημειώσεις:
1.  Η κατάθεση να είναι ονομαστική. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking μεταξύ διαφορετικών τραπεζών η τράπεζα θα χρεώσει έξοδα για τη συναλλαγή τα οποία επιβαρύνουν εσάς. Γι αυτό είναι προτιμότερο η μεταφορά των χρημάτων να γίνεται μεταξύ ίδιων τραπεζών.
2. Σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση της συμμετοχής, μέχρι 10 ημέρες προ της πραγματοποίησης της εκδρομής  επιστρέφεται το 40% (πλην του κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και του δωματίου σύμφωνα με τη πολιτική κρατήσεων του ξενοδοχείου).
Εάν όμως αναπληρωθούν οι θέσεις επιστρέφεται το συνολικό ποσό της συμμετοχής.
3. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. αντίξοες καιρικές συνθήκες), υπάρξει αναβολή ή ακύρωση της εκδρομής, τότε το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται ολόκληρο ή παραμένει για να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη εκδρομή.
4. Ο Όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος του προγράμματος, εάν και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ασφαλή μετακίνηση των μελών.