ΕΚΔΡΟΜΕΣ
12.09.2022-18.09.2022
Κίμωλος – Πολύαιγος
Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί…Είμαι σχεδόν βέβαιη πως την Κίμωλο και την Πολύαιγο εννοούσε ο ποιητής. Η Κίμωλος υπάρχει για να ξεχαστείς και η Πολύαιγος για να ερωτευτείς. Ένας συνδυασμός που οδηγεί στην «Κιμώλια Ευτυχία».
Συνοπτικά το πρόγραμμα της εκδρομής
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου
10:15 Συνάντηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία
12:45 Αναχωρούμε αεροπορικώς με SKY από Θεσσαλονίκη (μέσω Αθηνών) για Μήλο.
17:25 Φτάνουμε Μήλο και με τοπικό καραβάκι περνάμε απέναντι στην Κίμωλο.
*Σημείωση 1: Υπάρχει και η δυνατότητα αναχώρησης από Αθήνα. Ρωτήστε μας για αυτό.
Όλες οι διανυκτερεύσεις μας θα γίνουν στην Κίμωλο στο Χωριό στα ξενοδοχεία:
Kimolis, Psathaki, Villa Maria. (μονόκλινα περιορισμένα)
Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι συνοπτικό και αφορά τα σημεία επίσκεψης. Η τελική του διαμόρφωση (μέρα – μέρα) θα αποσταλεί πριν την αναχώρησή μας και σύμφωνα πάντα με τις καιρικές συνθήκες.
Θαλασσινές διαδρομές:
- Γύρος Κιμώλου: ολοήμερη κρουαζιέρα με τα 2 σκάφη του καπετάν Βαγγέλη στις ωραιότερες παραλίες και θαλασσοσπηλιές του νησιού. Μερικές από τις οποίες τις προσεγγίζεις μόνο με σκάφος.
- Γύρος Πολυαίγου: ολοήμερη κρουαζιέρα στο μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί των Κυκλάδων, με τις σπάνιας ομορφιάς παραλίες και θαλασσοσπηλιές. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτά τα νερά καθώς θα πλέουμε κοντά στις ακτές. Το ταξίδι με τις εναλλαγές, από αμμουδιές σε άγρια τοπία και από σπηλιές σε ολόσωμους χρωματιστούς βράχους, είναι εμπειρία μοναδική. Σίγουρα θα μας γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσουμε δικό μας πλεούμενο για να το ξαναζήσουμε.
- Πράσσα, με τα πιο διάφανα νερά του νησιού, (συνεχόμενες βουτιές)
- Ελληνικά με την βυθισμένη πόλη της Αρχαίας Κιμώλου που μας περιμένει να την ανακαλύψουμε (πάρτε τις μάσκες σας),
- Μαυροσπήλια με το κορυφαίο Ηλιοβασίλεμα (δεν το χάνουμε με τίποτα).
- Από το Χωριό στο Σκιάδι (μανιτάρι της Κιμώλου), το γεωλογικό αυτό μνημείο σήμα κατατεθέν του νησιού (βατή διαδρομή περίπου 2:30 ώρες).
- Από το Χωριό στην Αλυκή (παραλία ) (βατή διαδρομή 50’)
Ποτέ δεν φτάνουν οι μέρες, πάντα θα θέλουμε λίγες ακόμη. Σίγουρα θα ξαναγυρίσουμε, γιατί σαν τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ δεν έχει και σαν την «Κιμώλια Ευτυχία», πουθενά.
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
15:05 Αναχώρηση με SKY από Μήλο για Θεσσαλονίκη (μέσω Αθηνών)
17:30 Άφιξη στην Θεσσαλονίκη
Κόστος συμμετοχής:
Δίκλινο: 875€/άτομο
Μονόκλινο: εξτρά χρέωση +120€
Η τιμή περιλαμβάνει:
- Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - ΜΗΛΟ - Θεσσαλονίκη.
- Ακτοπλοϊκά ΜΗΛΟ – ΚΙΜΩΛΟ - ΜΗΛΟ.
- Μετακινήσεις με λεωφορείο εντός Κιμώλου.
- 2 Ολοήμερες κρουαζιέρες.
- 6 Διανυκτερεύσεις με πρωινό.
- 2 Συνοδούς του γραφείου μας.
Κρατήσεις αποκλειστικά με email στο: [email protected] |
Τρόποι πληρωμής:
Για την συμμετοχή, κατάθεση προκαταβολής: 150€ μέχρι 25/2 (λόγω αεροπορικών) και εξόφληση του συνολικού ποσού μέχρι 29/7.
- ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6559 121537 019
- ΕΘΝΙΚΗ: 2394 4010 265
- EUROBANK: 0026.0014.21.0200658334
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Για ακύρωση της συμμετοχής 15 εργάσιμες μέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής επιστρέφεται το 30% (εκτός των αεροπορικών εισιτηρίων). Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ούτε συμψηφίζεται με άλλη εκδρομή.
Σημειώσεις:
- Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. αντίξοες καιρικές συνθήκες), υπάρξει αναβολή ή ακύρωση της εκδρομής, τότε το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται ολόκληρο ή παραμένει για να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη εκδρομή.
- Ο Όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος του προγράμματος, εάν και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ασφαλή μετακίνηση των μελών και την καλύτερη πραγματοποίηση του.