ΕΚΔΡΟΜΕΣ

21/06/2019

Νότια Πελοπόννησος


Λόγω μεγάλης ζήτησης θα επαναλάβουμε την εκδρομή.

Η εκδρομή μας με προορισμό την Πελοπόννησο αρχίζει το απόγευμα της Τετάρτης 10/07  με την απευθείας πτήση της OLYMPIC AIR από Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα (ώρα πτήσης: 16:15 – 17:15). Διάρκεια πτήσης 1 ώρα.


Στην διάρκεια της 8ημέρης εκδρομής μας η Νότια Πελοπόννησος - στους Νομούς Μεσσηνίας και Λακωνίας - θα μας αποκαλύψει ιδιαιτερότητες και ομορφιές μοναδικές.

Πολύ συνοπτικά λοιπόν:

-Θα γνωρίσουμε περίφημους ιστορικούς τόπους και κάστρα σε Κορώνη, Μεθώνη, Παλαιόκαστρο, Καρδαμύλη, Μονεμβάσια.
-Θα ξεναγηθούμε στον εκπληκτικό αρχαιολογικό χώρο και Μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης και στο Ανάκτορο του Νέστορα.
-Θα ταξιδέψουμε με σκάφος στο πανέμορφο νησί της Σαπιέντζας και στα νησιά της Σφακτηρίας.
-Θα μείνουμε έκπληκτοι από την απίστευτη ομορφιά των Σπηλαίων Δυρού και Καστανιάς.
-Θα κολυμπήσουμε σε υπέροχες παραλίες και ανάμεσά τους στην εξωτική Ελαφόνησο.
-Θα γνωρίσουμε το παγκοσμίως διάσημο Costa Navarino.
-Θα απολαύσουμε χαλαρωτικούς και ξεκούραστους περιπάτους για να διατηρούμε την άριστη φυσική μας κατάσταση.
-Θα γευτούμε την νοστιμότατη τοπική κουζίνα και θα ζήσουμε στιγμές μοναδικές.

Η επιστροφή μας θα είναι την Τετάρτη 17/7 και πάλι με την απευθείας πτήση της Olympic Air από Καλαμάτα για Θεσσαλονίκη στις 17:40-18:50.

Κόστος Συμμετοχής :

962€ (776€+182€ ΦΠΑ) σε μονόκλινο δωμάτιο
776€  (626€ + 150€ ΦΠΑ) σε δίκλινο δωμάτιο


Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη, 7 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Καλαμάτα στο ξενοδοχείο REX και στην Νεάπολη Λακωνίας στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE, όλες οι μετακινήσεις  με λεωφορείο εντός Πελοποννήσου, οργάνωση και εκτέλεση εκδρομής.

Δεν συμπεριλαμβάνονται:
Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, σπήλαια, καραβάκια, και γεύματα.

Επειδή η εκδρομή απαιτεί την ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ και ο αριθμός είναι αυστηρά περιορισμένος, για να διατηρηθεί αυτή η τιμή  θα θέλαμε να δηλώσετε αμέσως την συμμετοχή σας ονομαστικά (πλήρη στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, (ελληνικά-λατινικά) Ημερομηνία γέννησης, Αριθμός Ταυτότητας)  και να καταβάλετε το ποσό των 140€  ο καθένας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας.

Σημειώσεις:
1.  Η κατάθεση να είναι ονομαστική. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking μεταξύ διαφορετικών τραπεζών η τράπεζα θα χρεώσει έξοδα για τη συναλλαγή τα οποία επιβαρύνουν εσάς. Γι αυτό είναι προτιμότερο η μεταφορά των χρημάτων να γίνεται μεταξύ ίδιων τραπεζών.
2. Σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση της συμμετοχής, μέχρι 10 ημέρες προ της πραγματοποίησης της εκδρομής  επιστρέφεται το 40% (πλην του κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και του δωματίου σύμφωνα με τη πολιτική κρατήσεων του ξενοδοχείου).
Εάν όμως αναπληρωθούν οι θέσεις επιστρέφεται το συνολικό ποσό της συμμετοχής.
3. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. αντίξοες καιρικές συνθήκες), υπάρξει αναβολή ή ακύρωση της εκδρομής, τότε το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται ολόκληρο ή παραμένει για να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη εκδρομή.
4. Ο Όμιλος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος του προγράμματος, εάν και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ασφαλή μετακίνηση των μελών.