T56 / Περιήγηση / Εύβοια /

Βόρεια Εύβοια, στα χωριά του ποταμού Νηλέα

Βόρεια Εύβοια, στα χωριά του ποταμού Νηλέα
Το υπέδαφος της Β. Εύβοιας με τα παλαιοντολογικά του ευρήματα μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε σαφή αντίληψη για τα ζωϊκά είδη που υπήρχαν στο απώτατο παρελθόν.
T55 / Περιήγηση / ΗΠΕΙΡΟΣ /

Βραδέτο

Βραδέτο
Στην μάζα των τουριστών ελάχιστα έχει να προσφέρει το Βραδέτο, για τον ταξιδευτή και τον φυσιολάτρη όμως αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του Ζαγοριού.
T55 / Περιήγηση / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ /

Γουμένισσα

Γουμένισσα
Στους πρόποδες του μαγευτικού Πάικου η μικρή κωμόπολη μας εντυπωσιάζει με τα περίφημα κρασιά της, την αρχιτεκτονική των διατηρητέων σπιτιών και τη φυσική της ομορφιά.
T54 / Περιήγηση / ΘΡΑΚΗ /

Ξάνθη

Ξάνθη
Σε αντίθεση με το σύνολο σχεδόν των  Ελληνικών πόλεων, η Ξάνθη πέτυχε, μετά από αρκετές περιπέτειες, να διατηρήσει με ελάχιστες απώλειες την αίγλη της παλιάς παραδοσιακής της πόλης.
T54 / Περιήγηση / ΗΠΕΙΡΟΣ /

Άνω Πεδινά

Άνω Πεδινά
Τόπος παραδοσιακός, πανέμορφος, με υψηλό επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών, σε κομβικό σημείο που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στα διασημότερα σημεία του Ζαγοριού.
T54 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Καστόρι Λακωνίας

Καστόρι Λακωνίας
Στους ΒΑ πρόποδες του Ταΰγετου και πολύ κοντά στη Σπάρτη, το Καστόρι μας γοητεύει με τα παραδοσιακά στοιχεία του οικισμού, την ομορφιά της φύσης και την φιλοξενία των κατοίκων του.
T53 / Περιήγηση / Σάμος /

Πυθαγόρειο Σάμου

Πυθαγόρειο Σάμου
Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο, περιοριζόμαστε όμως αρχικά σε μια σύντομη γνωριμία με τον τόπο και τους φιλόξενους ανθρώπους του.
T53 / Περιήγηση / Θεσπρωτία /

Σύβοτα & Πέρδικα

Σύβοτα & Πέρδικα
Τόπος ιστορικός και ωραίος, με σημαντική τουριστική υποδομή και μερικές μαγευτικές παραλίες που βρέχονται από τα διάφανα νερά του Ιονίου.
T53 / Περιήγηση / Κοζάνη /

Βελβεντό Κοζάνης

Βελβεντό Κοζάνης
Οι δύο λιγόωρες επισκέψεις στο παρελθόν μας είχαν αφήσει την ανάμνηση μιας μικρής, νοικοκυρεμένης κωμόπολης της επαρχίας. Που η ταυτότητα και ο χαρακτήρας της ισορροπούσαν αρμονικά ανάμεσα στον εντυπωσιακό ορεινό όγκο των Πιερίων και την νωχελική υδάτινη μάζα της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα. 
T52 / Περιήγηση / ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ /

Παξοί

Παξοί
Τυρκουάζ και διάφανα νερά, εξωτικές παραλίες και σπηλιές, εσωτερικό με απέραντους αιωνόβιους ελαιώνες. Στους Παξούς ανακαλύπτει κανείς συμπυκνωμένη όλη την ομορφιά των νήσων του Ιονίου.
T52 / Περιήγηση / Κυκλάδες /

Αντίπαρος

Αντίπαρος
Μια δρασκελιά μόλις από την κοσμοβριθή Πάρο, η Αντίπαρος χαρίζει στους επισκέπτες της μαγευτικές παραλίες, γραφικό εσωτερικό, κυρίως όμως χαλάρωση και γαλήνη, τόσο απαραίτητες στις μέρες μας.
 
T52 / Περιήγηση / Εύβοια /

Aυλωνάρι Ευβοίας

Aυλωνάρι Ευβοίας
Υπέροχες παραλίες, άλλες φιλικές και άλλες μοναχικές και δυσπρόσιτες. Εσωτερικό ειδυλλιακό, γραφικά χωριά και μνημεία βυζαντινά. Είναι το Αυλωνάρι, ένας προορισμός ιδανικός για κάθε εποχή του χρόνου.
T51 / Περιήγηση / Βόρειο Αιγαίο /

Aγ. Κήρυκος Ικαρίας

Aγ. Κήρυκος Ικαρίας
Ένας τόπος αποκάλυψη, με απίστευτες εναλλαγές φυσικού περιβάλλοντος, ιδιάζουσα αρχιτεκτονική, φρεσκότατο ψάρι και φιλόξενους ανθρώπους, που δεν έχουν διαβρωθεί από τον μαζικό τουρισμό.
T51 / Περιήγηση / Εύβοια /

Εύβοια: Στον παράδεισο του Κηρέα

Εύβοια: Στον παράδεισο του Κηρέα
Στην Κεντρική - Βόρεια Εύβοια η περιοχή του Κηρέα συνδυάζει πληθωρική βλάστηση με άφθονα νερά, υπέροχες παραλίες, το φημισμένο σκήνωμα του Οσίου Ιωάννη Ρώσου και το μεγαλύτερο πλατάνι της Ελλάδας.
T51 / Περιήγηση / ΚΡΗΤΗ /

Λασίθι. Στους Πεύκους και στη γύρω περιοχή

Λασίθι. Στους Πεύκους και στη γύρω περιοχή
Στη νότια Κρήτη, με θέα στο Λιβυκό, τα παράλια του Μακρύγιαλου και η ενδοχώρα στους Πεύκους είν' ένας τόπος με πολυδιάστατη ομορφιά και με υπέροχο ορμητήριο τον "Άσπρο Ποταμό".
T50 / Περιήγηση / Κυκλάδες /

Σύρος

Σύρος
Ερμούπολη και Άνω Σύρος, καθεμιά με τη δική της ιστορική και θρησκευτική διαδρομή και αξεπέραστη ομορφιά και αρχοντιά.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901