T67 / Περιήγηση / Φλώρινα /

Έδεσσα

Έδεσσα
Τόπος πανέμορφος η Έδεσσα, με γοητευτικές παραδοσιακές γωνιές, διεκδικεί πιθανότατα, περισσότερο από κάθε άλλη πόλη στην Ελλάδα, τον τίτλο της «Πόλης του Νερού».
T66 / Περιήγηση / Μαγνησία /

Άγιος Λαυρέντιος, η αποκάλυψη του Πηλίου

Άγιος Λαυρέντιος, η αποκάλυψη του Πηλίου
Ένα από τα τα λιγότερο γνωστά Πηλιορείτικα χωριά, με πολλά αρχοντικά υπέροχα καταλύμματα  και τα πιο εκτεταμένο δίκτυο αυθεντικών καλντεριμιών που μπορεί κάποιος να συναντήσει στην Ελλάδα.
 
T66 / Περιήγηση / Καστοριά /

Κλεισούρα Καστοριάς

Κλεισούρα Καστοριάς
Πολιτεία ιστορική και ωραία, με βουνίσιο φυσικό περιβάλλον και θέα ανεμπόδιστη, η Κλεισούρα διατηρεί και χαρίζει απλόχερα στον επισκέπτη εικόνες της παλιάς της αρχοντιάς.
T65 / Περιήγηση / Φωκίδα /

Ιτέα

Ιτέα
Μικρή και ανθρώπινη πολιτεία του Κορινθιακού με φαρδείς δρόμους, αμμουδιές, παραλία και ταβερνάκια. Με έντονα ανθρωποκεντρικο χαρακτήρα, ιδανική για πεζούς και ποδηλάτες.
T65 / Περιήγηση / Θάσος /

Νότια Θάσος και ορεινοί οικισμοί

Νότια Θάσος και ορεινοί οικισμοί
Με μεγάλη αρχαία ιστορία, έξοχο φυσικό περιβάλλον, παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς και υπέροχες αμμουδιές η Θάσος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς.
T64 / Περιήγηση / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ /

Θηρασιά

Θηρασιά
Από την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη την χωρίζει ένας δίαυλος που δεν ξεπερνάει το ένα μίλι. Αν και βρίσκεται όμως τόσο κοντά στον παγκόσμιο τουρισμό.  η Θηρασιά μοιάζει μ΄έναν κόσμο, που εδώ και πολλές δεκαετίες δεν μετακινήθηκε στο χρόνο.
 
T64 / Περιήγηση / Κυκλάδες /

Σέριφος

Σέριφος
Ένα πολυδιάστατο οδοιπορικό, που μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες, τους γραφικότερους οικισμούς και τα συναρπαστικότερα μονοπάτια.
 
T64 / Περιήγηση / Ιθάκη /

Bόρεια Ιθάκη

Bόρεια Ιθάκη
Μια περιδιάβαση στις ομορφιές και ιδιαιτερότητες του βόρειου τμήματος του θρυλικού νησιού, που απέκτησε παγκόσμιο συμβολισμό από τα χρόνια του Οδυσσέα ως τις μέρες μας.
T64 / Περιήγηση / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ /

Ευπάλιο Δωρίδος

Ευπάλιο Δωρίδος
Υπέροχες παραλίες, μπαράκια και ταβερνούλες. Αλλά και πανέμορφα ορεινά χωριά, αρχαία ακρόπολη και μνημεία βυζαντινά. Είναι το Ευπάλιο Δωρίδος, τόπος για αυθεντικούς περιηγητές.
T63 / Περιήγηση / Μαγνησία /

Μακρινίτσα

Μακρινίτσα
Από τα πιο διάσημα Πηλιορείτικα χωριά με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την κορυφαία θέα στον Παγασητικό κόλπο και στην πόλη του Βόλου.
 
T62 / Περιήγηση / Αίγινα /

Oρεινή Αίγινα

Oρεινή Αίγινα
Μια συναρπαστική πεζοπορική διάσχιση των σημαντικότερων μονοπατιών του νησιού, που οδηγούν σε αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακούς οικισμούς, παμπάλαια μνημεία της Ορθοδοξίας και τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς.
 
T61 / Περιήγηση / ΘΡΑΚΗ /

Στα Πομακοχώρια της Ξάνθης

Στα Πομακοχώρια της Ξάνθης
Κοττάνη, Μέδουσα, Ωραίο, Κόσυνθος ποταμός στα ορεινά της Ξάνθης. Ένα οδοιπορικό γεμάτο με ιδιαίτερες εμπειρίες και εικόνες, μια πρώτη γεύση από μερικά Πομακοχώρια και τους φιλόξενους ανθρώπους τους.
T61 / Περιήγηση / Κοζάνη /

Σισάνι Κοζάνης

Σισάνι Κοζάνης
Σε μια πανέμορφη ορεινή κοιλάδα της Κοζάνης το Σισάνι, είναι ένας εξαίρετος προορισμός τεσσάρων εποχών, διάσημος για τον Βυζαντινό Επισκοπικό ναό αλλά και για τα περίφημα φασόλια του.
T59 / Περιήγηση / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ /

Νήσος Τροιζόνια και ακτές Στερεάς

Νήσος Τροιζόνια και ακτές Στερεάς
Ένας στενός δίαυλος το χωρίζει απ’ τις ακτές της Στερεάς. Είναι το νησάκι Τροιζόνια, που με την ευρύτερη περιοχή συνθέτουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση πολυήμερων περιηγήσεων.
T58 / Περιήγηση / Κυκλάδες /

Κέα, στο νησί της Βελανιδιάς

Κέα, στο νησί της Βελανιδιάς
Τέσσερις αρχαίες πόλεις παραμένουν ακόμη για να θυμίζουν το μεγαλείο του παρελθόντος. Είναι η Κέα, με τα απέραντα δρυοδάση, τη γραφικότητα και τα έξοχα σηματοδοτημένα της μονοπάτια, ένας νησιωτικός παράδεισος δίπλα στην Αθήνα.
T58 / Περιήγηση / Κυκλάδες /

Ηρακλειά

Ηρακλειά
Στο δυτικότερο άκρο των Μικρών Κυκλάδων η Ηρακλειά, προσφέρει γραφικότητα, φρέσκο ψάρι και θαυμάσιες αμμουδιές, αλλά και την τέλεση του εσπερινού στο σπήλαιο του Αϊ-Γιάννη, μια εμπειρία μοναδική. 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901