T73 / Περιήγηση / Κορινθία /

Ταρσός Κορινθίας

Ταρσός Κορινθίας
Ανακαλύπτουμε στην Ορεινή Κορινθία, μ΄ένα ιστορικό και φυσιολατρικό οδοιπορικό, την ερειπωμένη βυζαντινή μικροπολιτεία του Ταρσού και το θρυλικό Κάστρο των Σφυρών.
T73 / Περιήγηση / Μαγνησία /

Νήσος Γιούρα: Αναζητώντας την σπηλιά του Κύκλωπα

Νήσος Γιούρα: Αναζητώντας την σπηλιά του Κύκλωπα
Νήσος Γιούρα στα ανοιχτά της Αλοννήσου αναζητώντας την σπηλιά του Κύκλωπα.
T72 / Περιήγηση / ΘΕΣΣΑΛΙΑ /

Ελασσόνα

Ελασσόνα
Πόλη με πλούσια εδάφη και προϊόντα, με βυζαντινά μνημεία και κίνηση ζωηρή, η Ελασσόνα χαρίζει επιπλέον, σε ντόπιους και επισκέπτες, μια ήρεμη και ανθρώπινη ζωή.
T72 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Βαρβίτσα

Βαρβίτσα
Τόπος ορεινός και ωραίος, με εξαιρετικά προϊόντα και άφθονα νερά, η Βαρβίτσα στις δυτικές πλαγιές του Πάρνωνα είναι, με υψόμετρο 1200 μέτρων, ο πιο ορεινός οικισμός της Λακωνίας.
T71 / Περιήγηση / Μαγνησία /

Λαύκος - Νότιο Πήλιο

Λαύκος - Νότιο Πήλιο
Αρχοντικά και νεοκλασσικά εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, πλατεία με αιωνόβια κυπαρίσσια, δυο μουσεία και κίνηση όλο το χρόνο ζωηρή. Είναι το αρχοντοχώρι του Λαύκου, προορισμός στο Ν. Πήλιο, επιθυμητός κάθε εποχή.
T71 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Στην παραλία του Φωκιανού και στο χωριό Πηγάδι

Στην παραλία του Φωκιανού και στο χωριό Πηγάδι
Στην νοτιότατη γωνιά της Αρκαδίας, εκεί όπου η ανάσα του ελατοσκέπαστου Πάρνωνα ενώνεται με την δροσερή αγκαλιά της θάλασσας του Μυρτώου, ανακαλύπτουμε τον μοναδικής ωραιότητας όρμο του Φωκιανού.
T70 / Περιήγηση / Βόρειο Αιγαίο /

Δυτική Ικαρία

Δυτική Ικαρία
Εξωτικές αμμουδερές παραλίες, τουριστικά ανεπτυγμένα αλλά και μοναχικά χωριά, μαγευτικά φαράγγια και σηματοδοτημένα μονοπάτια, καθιστούν την Δυτική Ικαρία, μοναδικό προορισμό για αυθεντικούς περιηγητές.
T70 / Περιήγηση / ΚΡΗΤΗ /

Καπετανιανά Ηρακλείου

Καπετανιανά Ηρακλείου
Από τα Καπετανιανά, στις πλαγιές των Αστερουσίων, αγναντεύουμε το Λιβυκό, απολαμβάνουμε την ασύγκριτη φιλοξενία του Μάρκου Σκορδαλάκη στις παραδοσιακές κατοικίες Θαλόρη.
T69 / Περιήγηση / Κέρκυρα /

Κέρκυρα - Περιηγήσεις στον Παντοκράτορα

Κέρκυρα - Περιηγήσεις στον Παντοκράτορα
Περιηγήσεις στον Παντοκράτορα. Όχι στις πήλινες στάμνες με τα πλήθη των τουριστών αλλά στους παραδοσιακούς οικισμούς με τις ωραιότατες εκκλησιές, τους αιωνόβιους ελαιώνες, τη λουλουδιασμένη φύση και τα παμπάλαια μονοπάτια.
T69 / Περιήγηση / Άρτα /

Κορωνησία

Κορωνησία
Μια στενή γλώσσα στεριάς, μήκους 5 περίπου χιλιομέτρων, συνδέει την ακτή της Σαλαώρα με την πανέμορφη Κορωνησία, που μισό αιώνα πριν ήταν ένα νησάκι στην καρδιά του Αμβρακικού.
T68 / Περιήγηση / Φλώρινα /

Φλώρινα

Φλώρινα
Πολιτεία ορεινή και απόμακρη στις δυτικές εσχατιές της Μακεδονίας. Με έντονη αύρα παράδοσης και πολιτισμού αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα, η Φλώρινα διατηρεί κάθε εποχή του χρόνου μια ιδιαίτερη γοητεία.
T67 / Περιήγηση / Μαγνησία /

Τσαγκαράδα

Τσαγκαράδα
Στο διάσημο Πηλιορείτικο χωριό, εκτός από την σπουδαία τουριστική υποδοχή, πρωταγωνιστές είναι τα παλιά λιθόστρωτα καλντερίμια, οι αναρίθμητες κρήνες, η υπέροχη φύση του βουνού.
T67 / Περιήγηση / Τζουμέρκα /

Τζουμέρκα: Δασικό Χωριό και Καταρράκτης

Τζουμέρκα: Δασικό Χωριό και Καταρράκτης
Ελάχιστα χωριά δικαιολογούν με τόση πειστικότητα την ονομασία τους, όσο ο «Καταρράκτης» στα Τζουμέρκα. Που θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται και «Καταρράκτες», αφού η φύση έχει προικήσει τον τόπο με περισσότερους από έναν καταρράκτες. 
T67 / Περιήγηση / Φλώρινα /

Έδεσσα

Έδεσσα
Τόπος πανέμορφος η Έδεσσα, με γοητευτικές παραδοσιακές γωνιές, διεκδικεί πιθανότατα, περισσότερο από κάθε άλλη πόλη στην Ελλάδα, τον τίτλο της «Πόλης του Νερού».
T66 / Περιήγηση / Μαγνησία /

Άγιος Λαυρέντιος, η αποκάλυψη του Πηλίου

Άγιος Λαυρέντιος, η αποκάλυψη του Πηλίου
Ένα από τα τα λιγότερο γνωστά Πηλιορείτικα χωριά, με πολλά αρχοντικά υπέροχα καταλύμματα  και τα πιο εκτεταμένο δίκτυο αυθεντικών καλντεριμιών που μπορεί κάποιος να συναντήσει στην Ελλάδα.
 
T66 / Περιήγηση / Καστοριά /

Κλεισούρα Καστοριάς

Κλεισούρα Καστοριάς
Πολιτεία ιστορική και ωραία, με βουνίσιο φυσικό περιβάλλον και θέα ανεμπόδιστη, η Κλεισούρα διατηρεί και χαρίζει απλόχερα στον επισκέπτη εικόνες της παλιάς της αρχοντιάς.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901