T51 / Περιήγηση / Βόρειο Αιγαίο /

Aγ. Κήρυκος Ικαρίας

Aγ. Κήρυκος Ικαρίας
Ένας τόπος αποκάλυψη, με απίστευτες εναλλαγές φυσικού περιβάλλοντος, ιδιάζουσα αρχιτεκτονική, φρεσκότατο ψάρι και φιλόξενους ανθρώπους, που δεν έχουν διαβρωθεί από τον μαζικό τουρισμό.
T51 / Περιήγηση / Εύβοια /

Εύβοια: Στον παράδεισο του Κηρέα

Εύβοια: Στον παράδεισο του Κηρέα
Στην Κεντρική - Βόρεια Εύβοια η περιοχή του Κηρέα συνδυάζει πληθωρική βλάστηση με άφθονα νερά, υπέροχες παραλίες, το φημισμένο σκήνωμα του Οσίου Ιωάννη Ρώσου και το μεγαλύτερο πλατάνι της Ελλάδας.
T51 / Περιήγηση / ΚΡΗΤΗ /

Λασίθι. Στους Πεύκους και στη γύρω περιοχή

Λασίθι. Στους Πεύκους και στη γύρω περιοχή
Στη νότια Κρήτη, με θέα στο Λιβυκό, τα παράλια του Μακρύγιαλου και η ενδοχώρα στους Πεύκους είν' ένας τόπος με πολυδιάστατη ομορφιά και με υπέροχο ορμητήριο τον "Άσπρο Ποταμό".
T50 / Περιήγηση / Κυκλάδες /

Σύρος

Σύρος
Ερμούπολη και Άνω Σύρος, καθεμιά με τη δική της ιστορική και θρησκευτική διαδρομή και αξεπέραστη ομορφιά και αρχοντιά.
T50 / Περιήγηση / ΚΡΗΤΗ /

Οροπέδιο Λασιθίου

Οροπέδιο Λασιθίου
Άλλοτε ήταν θρυλικό και παγκόσμια γνωστό για τους χιλιάδες ανεμόμυλους, ακόμα και σήμερα όμως με τους λίγους που απέμειναν, το Λασίθι παραμένει τόπος ιδιαίτερης ομορφιάς.
T50 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Καλαμάτα

Καλαμάτα
Πολυπρόσωπη, ευειδής και πολύδωρη η πρωτεύουσα της μεσσηνιακής γης, είναι μια ποιοτική και στα μέτρα του ανθρώπου πόλη, μια πόλη να ζεις…
T50 / Περιήγηση / Νάουσα /

Νάουσα

Νάουσα
Παρελθόν πανάρχαιο, φύση εξαιρετική, συμμετοχή ηρωική στους απελευθερωτικούς αγώνες, βιομηχανική και οινική παράδοση, είναι λίγα μόνον από τα χαρακτηριστικά της όμορφης πόλης της Νάουσας.
T49 / Περιήγηση / ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ /

Ζαρούχλα

Ζαρούχλα
Στους πρόποδες των Αροανίων, κοντά στα ύδατα της θρυλικής Στυγός, η περιοχή της Ζαρούχλας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σ’ έναν από τους πιο δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς.
T48 / Περιήγηση / Πιερία /

Λιτόχωρο

Λιτόχωρο
Τόπος υπέροχος, από τους πιο διάσημους στον κόσμο, έχει το προνόμιο να βρέχεται απ΄τα νερά του Θερμαϊκού και ταυτόχρονα ν' αποτελεί την πύλη του πασίγνωστου μυθικού βουνού.
 
T48 / Περιήγηση / Ιωάννινα /

Δίλοφο

Δίλοφο
Χωριουδάκι από τα μικρότερα και πιο γραφικά του Ζαγορίου, αποτελεί ορμητήριο για θαυμάσιες περιηγήσεις αλλά και τόπο ποιοτικών διακοπών στον έξοχα αναπαλαιωμένο ξενώνα - αρχοντικό.
T48 / Περιήγηση / ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ /

Ζάκυνθος, άγνωστη ενδοχώρα

Ζάκυνθος, άγνωστη ενδοχώρα
Μία Ζάκυνθος απρόβλεπτη, με παραδοσιακά χωριά, πευκώνες, υπεραιωνόβιους ελαιώνες και μια ακτογραμμή από τις συναρπαστικότερες που μπορεί κάποιος να συναντήσει στην Ελλάδα.
T47 / Περιήγηση / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ /

Αρκοχώρι Νάουσας

Αρκοχώρι Νάουσας
Χτισμένο στις μαγευτικές πλαγιές του Βερμίου και δίπλα στην πόλη της Νάουσας, το Αρκοχώρι είναι ένας ορεινός οικισμός, παραδοσιακός και ιδανικός για διακοπές όλο το χρόνο.
T47 / Περιήγηση / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ /

Ταξίδι στην Λοκρίδα

Ταξίδι στην Λοκρίδα
Τόσο γειτονική με την Αττική μα τόσο άγνωστη στις λεπτομέρειές της η Λοκρίδα, μας αποκαλύπτει σ' ένα σύντομο οδοιπορικό γοητευτικές πτυχές από το παρελθόν και το παρόν της
T46 / Περιήγηση / ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ /

Καστός, Κάλαμος, Άτοκος και Μεγανήσι

Καστός, Κάλαμος, Άτοκος και Μεγανήσι
Διακοπές με Ιστιοπλοϊκό στα μικρονήσια της Λευκάδας, σε παραλίες και ακτές αθέατες και απρόσιτες. Μια εμπειρία που καθένας κάποτε οφείλει στον εαυτό του.
T46 / Περιήγηση / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ /

Χίος, εξερευνώντας τα βορειόχωρα

Χίος, εξερευνώντας τα βορειόχωρα
Τόπος απόμακρος, παράξενος, παραθαλάσσιος συνάμα και ορεινός, κρύβει αναρίθμητες αθέατες γωνιές, που γοητεύουν όλο το χρόνο τον πραγματικό περιηγητή και φυσιολάτρη.
T46 / Περιήγηση / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ /

Αρκιοί, Λειψοί και Μικρονήσια

Αρκιοί, Λειψοί και Μικρονήσια
Στα απόμακρα Δωδεκάνησα, οι Αρκιοί, Λειψοί και τα άλλα μικρονήσια, αποτελούν προορισμούς εξωτικής ομορφιάς και αξεπέραστης γοητείας.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ. (ΜΗ.Τ.Ε.): 0933Ε60000205901