ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ  ΝΕΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ Σημείωμα εκδότη  Πλήρες άρθρο  Φωτογραφίες του τεύχους Τεύχος 104
Καλοκαίρι 2015


ΘΕΜΑΤΑ
 Σύμη

 Κάστρα Ρόδου

 Λίνδος

 Ηράκλειο

 Φαράγγι

 Ακρωτήρι Χανίων
Σύμη
 
Έδαφος άλλοτε άγονο και γυμνό κι άλλοτε κατάφυτο με πεύκα και κυπαρίσσια. Μοναστηράκια και κάστρα, θαυμάσιες παραλίες, αρχαιολογικά κατάλοιπα και έξοχη αρχιτεκτονική. Είναι η Σύμη των αντιθέσεων.
 
 
Κάστρα Ρόδου
 
Κάποτε ήταν κατάσπαρτα σ΄όλο το νησί. Σήμερα, όσα έχουν απομείνει, θυμίζουν το μεσαιωνικό τους παρελθόν. Είναι τα κάστρα της Ρόδου. Ο εντοπισμός τους μας αποκαλύπτει μερικά από τα ωραιότερα σημεία της Ροδιακής υπαίθρου.
 
 
Λίνδος
 
Με συνολική κατοίκηση 3000 χρόνων, με μια μοναδική τοπογραφία κι έναν πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό, η Λίνδος δίκαια θεωρείται, για Έλληνες και ξένους, ένας από τους πιο επιθυμητούς Ροδιακούς προορισμούς.
 
 
Ηράκλειο
 
Χωρίς προκαταλήψεις, με υπομονετικό βήμα και με ματιά περιηγητή, ο Κυριάκος Παπαγεωργίου ξανά ανακαλύπτει μετά από χρόνια την πόλη του Ηρακλείου και περιγράφει μερικές από τις μεγάλες θετικές αλλαγές που έχουν συμβεί.
 
 
Φαράγγι
 
Ένα από τα πιο ποικιλόμορφα, θεαματικά και - σχετικά - ευκολοδιάβατα φαράγγια των Χανίων, το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης καταλήγει στην παραλία της Σούγιας για μια απολαυστική βουτιά στα διαυγέστατα νερά.
 
 
Ακρωτήρι Χανίων
 
Τρεις Μεσαιωνικές Μονές, ένα μονοπάτι με καλντερίμι και 500 λίθινα σκαλοπάτια και, τέλος, ένα κακοτράχαλο φαράγγι που καταλήγει σε μια μοναχική, αθέατη ακτή. Είναι μια μέρα συναρπαστικής περιήγησης στο Ακρωτήρι Χανίων.
 
 
 Αρχή Σελίδας


Ταξιδιωτική Λέσχη Θεσ/νίκης 
 
Πού θα μας βρείτε: Βιβλιοπωλεία
 
Βρείτε μας στο Facebook 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
 
WALLPAPERS